Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

7 συμβουλές για το...κραγιόν σας






Κατά καιρούς μπορεί να ακούτε αρκετά μυστικά και συμβουλές για να δώσετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν σας αλλά και να αναδείξετε το χρώμα που επιλέξατε. Συγκεντρώσαμε απλά tips που εφαρμόζοντάς τα, θα μας θυμήθειτε!
1. Το καταλληλότερο ροζ κραγιόν
Χαμογελάστε, παρατηρήστε το ροζ των ούλων σας και η απόχρωση τους είναι η καταλληλότερη για να επιλεξετε το καταλληλότερο κραγιόν για εσάς.
2. Δώστε διάρκεια
Για να διατηρήσετε το χρώμα σας στη θέση του, συμπληρώστε το σύνολο των χειλιών με ουδέτερο μολύβι (ή στο χρώμα του κραγιόν σας) πριν από την εφαρμογή του κραγιόν. Εάν είναι απαραίτητο, κυλήστε την άκρη στην παλάμη του χεριού σας για να ζεσταθεί και να αποτρέψει σκληρές γραμμές.
3. Δημιουργήστε φωτεινές σκιές
Μετατρέψτε οποιοδήποτε χρώμα χειλιών με μια φωτεινή σκιά: Περάστε ένα χρυσό γκλος πάνω από το κραγιόν και θα ζεσταίνει αμέσως το χρώμα του κραγιόν σας δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση φωτεινότητας.
4. Δώστε σωστό σχήμα στα χείλη
Δώστε την ψευδαίσθηση των δύο κορυφές τέλεια τα χείλη χωρίς φόδρα: Ακριβώς κτύπημα concealer στο αυλάκι στο κέντρο του άνω χείλους σας και ανακατέψτε καλά.
5. Χρησιμοποιήστε πούδρα για τα τέλεια nude χείλη
Απλώστε μια απαλη ροζ απόχρωση, μετά απλώστε μια ημιδιαφανή πούδρα (σε σκόνη) δίνοντας ένα ματ αποτέλεσμα.
6. "Καθαρίστε" το φυσικό χρώμα των χειλιών
Εαν θέλετε να βγει στα χείλη σας ακριβώς το χρώμα του κραγιόν, φροντίστε να απλώσετε στα χειλή σας λίγο κονσίλερ ώστε να "σβήσετε" το φυσικό χρώμα των χειλιών που πολλές φορές "αλλάζει" το τελικό αποτέλεσμα. Μετά απλώστε το κραγιόν και απολαύστε το κραγιον στο χρώμα που διαλέξατε.
7. Καντε πιο σταθερό το κραγιόν σας
Απλώστε το κραγιόν, πιέστε με ένα χαρτί τα χείλη σας. Ξαναπλώστε το κραγιόν, επαναλάβετε με το χαρτί, όσες φορές χρειάζεται για να απομακρυνθεί η λιπαρότητα και να έχουν τα χείλη σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου